Zandvis Midelt Meisjes

Met Zandvis beleef je Marokko in zijn puurste vorm.

 

SALAAM!

Mijn naam is Suzan Kranen en ik ben verzot op Marokko sinds ik er 20 jaar geleden voor het eerst op vakantie ging. In 2008 begon ik er met werken als reisleidster voor een bekende reisorganisatie. Gedurende 11 jaar begeleidde ik meer dan 80 reizen in Marokko en deed ik er veel kennis, ervaring en contacten op. In mijn vrije tijd reisde ik ook regelmatig in mijn eentje door Marokko en ontdekte ik dat het land veel meer te bieden heeft dan alleen de toeristische ‘highlights’.

 

Zandvis is ontstaan uit grote liefde voor het authentieke en onontdekte stuk van Marokko. Ik organiseer én begeleid met veel passie kleinschalige groepsreizen voor maximaal 12 deelnemers. Tijdens deze groepsreizen zijn er veel wandelmogelijkheden en neem ik je mee naar plekjes ver weg van het massatoerisme. Ik breng je op een bijzondere manier in contact met de vriendelijke bevolking, de prachtige natuur en Marokkaanse cultuur.

We overnachten in comfortabele kleinschalige accommodaties en reizen in een bus met zeer ervaren chauffeur. Alle ingrediënten voor een unieke en onvergetelijke droomreis!

 

GA JE MEE?

 

Ik hoop je van harte op een van mijn reizen te ontmoeten, beslama!

 

Suzan Kranen

Zandvis Erg Chebbi

Dit is een zandvis!

Deze hagedis 'zwemt' met zijn soepele lijf door het zand van 

de Marokkaanse Sahara.

VvKR logo
STO logo

© Zandvis 2018. Alle rechten voorbehouden.

KvK 70969450   BTW: NL160892892B01