Zandvis Midelt Meisjes

SALAAM!

Mijn naam is Suzan Kranen en ik ben verzot op Marokko.

Van 2008 tot en met 2018 werkte ik er als reisleidster en begeleidde gemiddeld 8 groepsreizen per jaar. Ook reisde ik regelmatig in mijn eentje door het land en ontdekte dat Marokko veel meer te bieden had dan alleen de toeristische highlights.

 

Omdat ik aan kleine groepen de authentieke kant van Marokko wilde laten zien ver weg van het massatoerisme, ben ik in 2018 met Zandvis gestart.

Gedurende bijna drie jaar heb ik een aantal prachtige reizen gemaakt voor en met groepen van maximum 9 deelnemers. Helaas ben ik, mede door Covid-19, eind 2020 met Zandvis moeten stoppen. 

Mijn liefde voor Marokko wordt door deze bizarre periode waarin reizen niet mogelijk is alleen maar groter en daarom blijft deze website nog even bestaan. Gebruik hem bijvoorbeeld als reisinspiratie.

 

Mocht je in de toekomst een Marokko reis willen maken en tips kunnen gebruiken betreffende bijvoorbeeld een mooie reisroute, interessante bezienswaardigheden, bijzondere accommodaties, goede lokale gidsen of wat dan ook? Neem dan contact met me op voor een gedegen reisadvies!

BESLAMA!

 

Groetjes,

Suzan Kranen

Zandvis Erg Chebbi

Dit is een zandvis!

Deze hagedis 'zwemt' als het ware door het mulle zand van de Marokkaanse Sahara.