Reviews

_____________________

10 november 2019

Margriet: "Suzan heeft haar hart verloren aan Marokko en dat is aan alles te merken gedurende een reis. Ze kent de betere plekjes, laat je weten waar de koffie lekker is, waar een lokaal restaurant een goede menukaart heeft met vriendelijk personeel. Daarnaast geeft ze zeer nuttige tips die van pas komen als vakantieganger. Doordat ze de taal een beetje spreekt staat ze dichter bij de Marokkaanse bevolking, wat ook positieve invloed heeft tijdens de reis. Ik kan niet anders zeggen dan: een fijne reisleidster met kennis van zaken!"

_____________________

21 oktober 2019

Femke: "Voor de tweede keer mee met Suzan! De reis door Zuidoost-Marokko was weer een overweldigende reis. Onder begeleiding van een zeer betrokken en ontzettend gedreven reisleidster Suzan. De avontuurlijke wandelingen met muilezels en met de dromedarissen in de woestijn gaven weer een onvergetelijke ervaring. Je voelt de enorme gastvrijheid van Marokko en dat maakt de reis ook erg aangenaam. De mooie accommodaties en de niet toeristische route zijn met heel veel zorg door Suzan samengesteld. Een reis die je nog heel lang bijblijft. Een absolute aanrader!"

_____________________

18 oktober 2019

Fanny: "Geweldige reis, leuke en mooie accommodaties, lekker eten, lieve mensen, gewoon een aanrader. Ga naar Marokko en geniet van een mooi sprookje..."

_____________________

11 oktober 2019

Bart: "Marokko “Pur Sang”. Beter kan ik het niet verwoorden, deze septemberreis was op alle gebied zo intens voor me. De natuurpracht, de eenvoud, de hartelijke mensen, het heeft allemaal een heel diepe indruk op me gemaakt. Terwijl ik niet aan mijn Marokko proefstuk toe was, het was immers de 3de keer dat ik met Suzan mee op ontdekking ging. Deze keer is Suzan er helemaal in geslaagd om ons echt het hart van Marokko te laten zien, en dat is groots, mooi en warm…"

_____________________

18 augustus 2019

Esther: "Lieve Suzan, wat heb je er een geweldige reis van gemaakt. Je enthousiasme, passie voor het land, openheid én vrolijkheid hebben er voor gezorgd dat we een dierbare herinnering aan deze twee weken overhouden. Dankjewel."

_____________________

8 juli 2019

Ann: "Ik kan de Marokko reizen en Suzan alleen maar aanbevelen. Zij is echt een meerwaarde, opent de deuren en de harten van de mensen... Ik heb nog hele mooie herinneringen aan vorig jaar!"

_____________________

3 april 2019

Walter: "Zes jaar geleden maakten we de Koningssteden-reis. Dit werd voor ons een eerste kennismaking met Suzan. Getriggerd door de mooie foto’s op haar site, besloot ik Marokko nogmaals aan te doen. Mede omdat het hier ook een reis ‘van de gebaande paden af’ betrof leek het me leuk om ook een andere, minder toeristische kant van Marokko te ervaren. Suzan spreekt een beetje Berbers waardoor deuren zich al snel openen en we een kijkje kunnen nemen op plekjes waar je normaal gesproken niet zo snel komt. Daar zitten toch wel leuke verrassingen bij! Haar enthousiasme en perfectionisme maakten dit hernieuwde bezoek aan Marokko in maart 2019 méér dan de moeite waard. De vele mooie, fotogenieke momenten zijn om die reden een fijne herinnering aan een onvergetelijke reis. Ik denk hierbij aan de graanschuren, werkplaatsen, gevarieerde berglandschappen en wandel- en fietstochten.

Suzan, petje af voor het gevarieerde aanbod binnen deze reis en wie weet tot een volgende keer!"

_____________________

27 maart 2019

Yolanda: "Vandaag een twee uur durende Skype sessie gedaan met Suzan van Zandvis waarin ze me geholpen heeft met het uitstippelen van onze individuele rondreis door Marokko. Wat een leuke vrouw en wat een enthousiasme! Ze heeft me zoveel tips en beschrijvingen gegeven van routes, slaapplaatsen, bezienswaardigheden enzovoort, dat ik helemaal geïnspireerd ben en niet kan wachten om te gaan. Dit is een efficiënte en erg leuke manier van voorbereiden waar ik veel aan heb. Bedankt Suzan!"

_____________________

26 maart 2019

Martin: "We hebben bijzonder genoten van de 15-daagse rondreis door Zuid-Marokko met Zandvis. Overnachtingen in heerlijke, kleinschalige accommodaties, ontmoetingen met de lokale bevolking en weg van het massa toerisme. Het enthousiasme en de tomeloze energie en betrokkenheid van Suzan hebben deze reis tot een geweldige en onvergetelijke ervaring gemaakt. Dit is absoluut een aanrader voor iedereen die na(ast) de koningssteden meer van het mooie Marokko wil zien!"

_____________________

26 maart 2019

Véronique: "Of ik Marokko kende? Ik had een gesprek met Suzan Kranen. Ik wist nog van geschiedenislessen dat er een gebergte ligt met de hoogste piek van Noord Afrika, de Jebel Toubkal van 4167m. en dat dat gebergte het Atlasgebergte genoemd wordt. Meer dan dat wist ik niet. Door haar manier van vertellen werd ik nieuwsgierig. Er werden mij foto's getoond en meteen was ik om. Vervolgens heb ik een groepsreis van twee weken onder begeleiding van Suzan door Marokko gemaakt. En tot vandaag de dag vertel ik er nog over. Het is zo'n veelzijdige reis, met zo veel bezienswaardigheden door een ontzettend gevarieerd landschap. Met ontzettend vriendelijke mensen. Goeie accommodaties, en alles zo goed verzorgd door Suzan. Zij weet ook zo veel van Marokko. En door haar perfecte Frans en beetje Berbers kwamen we ook heel dicht bij de lokale bevolking. En dat maakte dat je in de leukste en meest onverwachte situaties terechtkomt. En dat het geen doorsnee reis wordt maar een spontane avontuurlijke ontmoeting met de Berbercultuur en Marokko in het algemeen. Ik hoop dat ik met het vertellen over deze Marokko reis vele andere mensen nieuwsgierig maak. En daarmee de kijk op Marokko ook deels kan veranderen. En als je dan toch net als ik met Marokko wilt kennismaken, ga dan mee met Zandvis."

_____________________

25 maart 2019

Susan: "Wij waren op vakantie. En niet zomaar een vakantie maar eentje uit duizend en één nacht. Suzan Kranen is de trotse eigenaar van Zandvis en zij organiseert Marokko reizen waar je hart sneller van gaat kloppen. Zij besmet je met haar liefde voor het land. Laat je kennis maken met het echte leven in de steden en in de bergen. Haar open, liefdevolle benadering opent deuren en harten. Puur en echt, geïnteresseerd in elk mens. Zo mooi. De accommodaties zijn met dezelfde liefde geselecteerd, authentiek, sfeervol, kleinschalig en altijd weer anders. Ook hierin zie je alle kanten van Marokko. Wij zijn verkocht en een tweede reis met Zandvis staat zeker op ons verlanglijstje. Een aanrader dus."

_____________________

22 okt. 2018

Femke: "De reis met Suzan was een geweldige ervaring. De prachtige natuur, de aardige bevolking en de mooie riads waren een genot. Suzan heeft ontzettend veel kennis van Marokko en dit maakte de reis nog interessanter. Samen met de groep hebben we een hele ontspannen en gezellige reis mogen maken. Alles was tot in de puntjes geregeld. Ik zou er geen seconde over twijfelen om deze reis nog een keer te maken."

_____________________

10 okt. 2018

Maria: "Alweer een week terug uit Marokko. Iedere dag kijk ik weer even naar de foto's. Wat een mooie herinneringen erbij. Door Suzan die ons een stukje van het prachtige land heeft laten zien, beleven en proeven. Veel dank Suzan. Topper!!! Marokko met Zandvis een absolute aanrader."

_____________________

8 okt. 2018

Oloin: "Suzan heeft een haat-liefde verhouding met Marokko, dat zegt ze zelf. En daarom laat ze ook de verschillende kanten van het land zien op gebied van natuur, mensen en cultuur. De plaatsen die je bezoekt en de riads waar je overnacht zijn uniek en maken deze reis samen met Suzan’s overtuigende aanpak onvergetelijk!"

_____________________

6 okt. 2018

Bart: "Ik heb het voorrecht gehad om haar eerste Zandvisreis mee te maken. Beeld je even in: begeleiding à la Suzan, terreinkennis à la Suzan, een superleuke kleine groep. Meng deze ingrediënten en je hebt een toppertje van een reiscocktail."

_____________________

6 okt. 2018

Meyke: "Een geweldige kennismaking met Marokko! Onder de bezielende leiding van Suzan kom je écht buiten de gebaande, toeristische, paden. Het is de kleine groep, de zorgvuldig uitgekozen accommodaties, de prachtige route in prettig vervoer, de plaatselijke gidsen en heeeel veel kennis over Marokko van Suzan zelf, die het een onvergetelijke reis hebben gemaakt. Aanrader!"

_____________________

8 mei 2018

Ann: "Suzan is als reisleidster een hele toffe madam. Ze voelt zich als een vis in het water (en in het zand) in Marokko. Ze kwam er al zo'n 60 keer en kent alles en iedereen. De reis die ze zelf organiseert wordt vast bijzonder mooi."

_____________________

22 april 2018

Marjo: "Wij hebben Suzan leren kennen als een echt mensen-mens. Ze is heel goed geïnformeerd en vindt het fijn om al haar kennis over Marokko te delen, op een enthousiaste manier. Marokko is een heel mooie reisbestemming, vooral als je dat kunt leren zien door haar ogen. Bijzonder én echt aan te bevelen."

_____________________

12 maart 2018

Bas: "Kan niet anders of dit is een fantastische reisorganisatie met zo'n organisator. Deze heeft een hart van een Marokkaan, houdt van Marokko als een Marokkaan en spreekt de talen als een Marokkaan. Wij hebben eind 2017 met haar door Marokko gereisd, en ze heeft ons een fantastische reis, maar ook een heel ander beeld van Marokko gegeven. Ik kan deze reis met deze reisbegeleider aanraden, kan niet stuk gaan."

VvKR logo
STO logo

© Zandvis 2018. Alle rechten voorbehouden.

KvK 70969450   BTW: NL160892892B01